Extraordinarily Opulent

Location

Skyluxe, Bukit Jalil

Previous project

An all-expansive space

Skyluxe, Bukit Jalil

Extraordinarily Opulent

It’s the standard unit with a little over 1000 sq. ft. for a newlywed. But the outcome we wanted are way above ordinary standards.

Wanting an elaborate aesthetic for their new home, the homeowners were particularly keen for a significant design depth in their unit despite their appeal for a minimally themed interior. As such, we have incorporated carpentry and components with a variety of textures and finishes. To name a few, we have added concrete textured walls with groove lines, linear light strips to meet its minimal style, coupled with wall coves and hidden storage spaces.

The use of monochromatic colours with a touch of earthy tones are introduced across the unit. The consistent and seamless experience creates an impression of a larger space. The ambiguous distinction that separates each area makes it roomier overall.